Viktminskning

Det finns flera typer av kosttillskott och preparat som kan hjälpa till med viktnedgång. Dock bör det noteras att det inte finns något magiskt kosttillskott eller preparat som kan göra att man går ner i vikt utan ansträngning. Viktnedgång kräver en kombination av en hälsosam kost och regelbunden motion. Följande är några exempel på kosttillskott och preparat som kan hjälpa till med viktnedgång:

Det är viktigt att notera att dessa kosttillskott och preparat inte är lämpliga för alla och det är viktigt att rådfråga en läkare eller dietist innan man använder dem. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att inget kosttillskott eller preparat kan ersätta en hälsosam kost och regelbunden motion för viktminskning.

Webbshoppar

Vi har samlat några av alla dom svenska företag som säljer preparat för viktnedgång på nätet. Metoderna för att gå ner i vikt är många och varierande. Vårt mål på Vitaminhuset.se är att sammanställa en lista över tillgängliga preparat och metoder för att du enklare ska få en överblick över dom alternativ som finns om du behöver hjälp att gå ner i vikt.

Kom ihåg att det inte finns några genvägar när du försöker gå ner i vikt. Att gå ner i vikt innebär alltid hårt arbete på ett eller annat sätt. Olika preparat, kosttillskott, matersättningsprodukter som säljs är inte mirakelmedel. Det dom olika preparaten kan hjälpa dig med är att på olika sätt underlätta för dig under tiden du jobbar för att gå ner i vikt. På vilket sätt de olika preparaten eller metoderna hjälper dig varierar.

Listan nedan är ett försök att sammanställa olika hjälpmedel som finns för dig som vill gå ner i vikt. Listan uppdateras kontinuerligt för att säkerställa att vi har en fräsch lista. Tipsa oss gärna om du känner till något preparat eller metod som du kan rekommendera (som inte redan finns i listan).

Nutrilett

Nutrilett är kanske ett av de mest kända varumärkena när det kommer till viktminskning. Nutrilett har ett produkt-sortiment med olika dietpaket som hjälper dig att äta rätt när du vill gå ner i vikt. Det finns 20 kliniska studier som visar på att Nutriletts produkter verkligen fungerar och är hälso-samma. Nutrilett erbjuder produkter både för viktminskning och viktkontroll.